26 Şubat 2011 Cumartesi

Kafe'de Şubat ayı böyle geçti.

"Bizimki" sonunda doğurdu. Kaç tane çıkardı bilmiyoruz henüz göremedik ama günlük istikakını almaya geliyor.
Gün Zileli, Sennur Sezer, Ragıp Zarakolu'nun konuşmacı olduğu "Toplumsal Olayların Sanata Etkisi" konulu panele sadece Gün Zileli gelebildi. 


Sonra Şubat ayının neredeyse başından bu yana üniversitenin tatili devam ettiği için kafede böyle sen ben bizim oğlan oturduk. Bu esnada Özgür Kocaeli gazetesinde Kültür Kolektifinin bir söyleşisi çıktı. 

Panel dizisi devam etti. Şubatın ilk haftası "Sinemada Taşra" konulu bir panel yapıldı ve Janet Barış ile Hasan Akbulut'u dinledik, sohbet ettik. 


Sonraki hafta Ola Müzik'ten Mert Sela ve Serdar Göral Flamenko Gitar ve Elektro Gitar teknikleri ile ilgili küçük bir atölye yaptı. Biz de bu bahaneyle bir şeyler kapmaya çalıştık.

12 Şubat'ta "Rasgele" nin yolu yine Kedi'ye düştü. Güzel müzikleriyle dinlendirdiler bizi. Şanslı olan müdavimler de bundan payını aldı sanırım. 

Bir de bunlardan geldi bize. Nerden, nasıl diye sormayın.Tır diyorum başka da bişey demiyorum. Sanırım yakında dönem kıyafetlerini Kafe Kedide bulabileceksiniz. Kafe Kedi oldu sana Kedi butik. Sonumuz hayrolsun!

Evet Bu arkadaş da Bahadır. Bahadır gelir, mutfak penceresinden kafasını uzatıp; -Kolay gelsin, nasılsınız? Bir çay alabilir miyim? der çayını alır ve ön taraftaki kırmızı koltuklarda çayını içer gider. Bir de bu oldu hergün. Umarım hep hep hep oluuur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder